Zöld otthon
  • Zöld otthon
Feltöltő:

Zöld otthon

A Zöld otthon elnevezés nem a szó maga valós értelmében vett konkrétum. Nyilván nem a zöld faltól, a zöld bútorokig, a zöld kiegészítők összevásárlására gondoltunk, illetve ösztönöznénk mindenkit. A zöldből is megárt a sok! :) A zöld otthon kategóriába minden olyan érdekesség beleillik, mely egy meghitt, barátságos, természetközeli otthon létrehozásához, annak fenntartásához szükséges. Gondolunk például a zöld cserepes növények közelségére. Beszerzés előtt a szoba adottságait feltérképezve, azt figyelembe véve válasszuk ki a különböző fajokat. Aki nem elégszik meg a cserepes növények tartásával, azok számára is van megoldás! Készíthetnek szobai MiniKerteket, tálbeültetéseket vagy más kreatív növényekből megalkotott beltéri élő dekorációkat.

A zöld otthon kifejezés a tudatos környezetvédelmet is felöleli, mely nem csak a természet megvédése érdekében fontos, de a tudatos energiamegtartással, energiatakarékossággal a pénztárcánkat is kíméljük. Mindannyiunk érdeke a zöld otthonok kialakítása. Igyekszünk olyan ötletes, egyben olcsó megoldásokat keresni, melyek megkönnyíthetik mindennapjainkat.

Ebben az évben a dekoratív textil anyagoké lesz a fő szerep! A bútorok nem olyan könnyen cserélhető lakberendezési kellékek, nem csak áruk, de mozgatásuk sem hétköznapokra való. Viszont a különleges lakástextíliákkal könnyen megújíthatjuk a megunt élettereket. Egy gyors függönycsere, vagy kárpit áthúzás szinte újjávarázsolja a szemlélődők előtt a teret.

Reméljük ötleteink, instrukcióink hasznosak lesznek a mindennapokban. Ha fáradtan hazaérünk és körbepillantunk otthonunkban boldogságot és megnyugvást érezhessünk és igazán a magunkénak tudhassuk ízlésünknek, ötletességünknek megfelelő kialakítása miatt!

34 1354 17 december, 2013 Dekor ötletek december 17, 2013

Facebook Comments

Ezt láttad már?